Adelen suhde päättyi karusti – poikaystävä paljastui homoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar Adele nousi taannoin supertähdeksi 21-albumillaan, joka kertoo vaikeista sydänsuruista. Avoimesti epäonnistuneesta rakkauselämästään julkisuudessa puhunut Adele on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa elämäkertansa merkeissä.

Nyt elämäkerran kirjoittaja Marc Shapiro on paljastanut kirjassa, että 24-vuotiaan Adelen ensirakkaus päättyi karusti. Brittitähti oli ollut 18-vuotiaana korviaan myöten ihastunut erääseen poikaan. Suhde ei kuitenkaan ollut vakaalla pohjalla, sillä biseksuaali poika muun muuassa lähti Adelen homoseksuaalin ystävän matkaan.

– Adele tunnusti rakkautensa pojalle. Neljä tuntia myöhemmin poika lähti Adelen gay-ystävän mukaan, elämäkerrassa kerrotaan Radar Online -sivuston mukaan.

Adele halusi kuitenkin pitää kiinni ihastuksestaan, ja hän alkoi seurustelemaan uskottoman biseksuaalin kanssa. Elämäkerran mukaan poika kävi jatkuvasti vieraissa ja käyttäytyi väkivaltaisesti Adelea kohtaan. Soul-laulajan epäonnistunut suhde toimi inspiraationa Adelen 19-debyyttialbumin teossa.

Adele ei ole antanut siunaustaan elämäkerralle. Kohukirjan sisällöstä on uutisoitu viime aikoina tiiviisti viihdelehdissä. Kirjailijan mukaan soul-tähti on kärsinyt vaikeista perhesuhteista, seurusteluongelmista ja alkoholismista. Adele oli uransa alkupuolella eräässä konsertissa niin humalassa, että hän putosi tokkuraisen tuolilta.