Kate Upton tiukassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Kerroimme aiemmin kuinka 20-vuotias Kate Upton nähtiin GQ-lehden kansikuvassa, jossa hän imee jäätelöpuikkoa bikineissä. Nyt neitokainen on jälleen kunnostautunut uimapukuotoksissa, ja esittelee täydellisenä pidettyä kroppaansa Vogue-lehden Espanjan versiossa. Kaunottaren iho hohtaa kuvissa pronssin värisenä ja herättää varmasti useiden mieslukijoiden ihailun.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.