Ex-aviomies epäilee: ”Kim petti minua Kanyen kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Muhkeista muodoistaan tunnettu neitokainen joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun hänen väitettiin esiintyvän alastomana eräässä nettikuvassa.

Nyt 31-vuotiaan kaunottaren entinen aviomies Kris Humpries on esittänyt rajuja väitteitä. Mies on nimittäin varma siitä, että Kim Kardashian petti häntä pariskunnan 72 päivän mittaisen avioliiton aikana. Humpriesin kerrotaan uskovan, että juuri naisen tämänhetkinen kumppani Kanye West oli kyseinen salarakas.

Daily Mail -sivuston mukaan miehen epäilykset heräsivät, kun perheystävänä tiedetty Kanye jäi pois pariskunnan häistä. Hänen mukaansa onkin erikoista, että hyvä ystävä ei ilmestynyt ollenkaan tärkeään juhlatilaisuuteen. Humpriesin kerrotaan tunteneen olonsa pelatuksi, kun Kim haki yllättäen avioeroa ja alkoikin deittailemaan kohuräppäriä.

Väitteelle on tullut puoltavia kommentteja, sillä myös Kanyen entinen tyttöystävä Amber Rose on väittänyt Kimin vaikuttaneen hänen ja Kanye Westin suhteeseen. Rose kertoi taannoin Star-lehdelle, että Kim tuli käytännössä hänen ja Westin väliin. Hänen mukaansa kurvikaunotar oli pääsyy hänen ja kohuräppärin silloiseen eroon.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.