90-vuotias extreme-mummo hyppäsi laskuvarjolla: ”Ei pelota yhtään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jotkut vanhukset eivät anna iän olla esteenä esimerkiksi extreme-lajien testaamiseen. Monet mummot ja papat saattavatkin kokeilla eläkepäivillään uhkarohkeita temppuja ennen kuin on liian myöhäistä. Nyt eräs 90-vuotias mummo ihmeyttää adrenaliinipitoisella tempauksellaan.

Yhdysvaltojen Missourissa asuva Rosebud Gard hyppäsi nimittäin laskuvarjolla syntymäpäiviensä kunniaksi. Eläkepäivistä nauttiva vanhus kertoi, että hän halusi tehdä laskuvarjohypyn ennen kuolemaansa. Mummo lähti liitoon lentokoneesta, joka oli noin 4.000 metrin korkeudessa.

– Olen todella innoissani. Ei pelota yhtään. Laskuvarjohyppy oli viimeinen temppu, jonka halusin tehdä ennen kuolemaani, Rosebud Gard kertoi KCTV-kanavalle.

Vanhuksen mukaan hän on toteuttanut jo 20 vuoden ajan bucket-listaansa, eli asioita, joita hän haluaa tehdä ennen kuolemaansa. Mummo muun muuassa matkusti 70-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi kuumailmapallolla. Lisäksi hän on kokeillut purjelautailua.