Koiranpentu ja suurikokoinen rapu tapasivat rannalla – tässä tulos videona

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koiranpennut ovat uteliaita, sillä suloiset karvaturrit haluavat muun muuassa haistella ja tutkia uusia paikkoja. Koiranpennut voivat joutua kuitenkin uhkaaviin tilanteisiin, jos he työntävät kuononsa esimerkiksi vaarallisten eläinten lähettyville.

Nyt verkossa ihastuttaa video Madeline-koiranpennusta, joka leikkii Pohjois-Carolinan Pawleysin saaren rannalla ravun kanssa. Nettivideolla ruskean värinen koira kävelee uteliaasti hiekalla olevan ravun luokse. Mäyräkoira kiinnostuu heti äyriäisestä ja alkaa jahtaamaan sitä.

Koiranpentu haluaa leikkiä uuden toverinsa kanssa, mutta rapu ei näytä innostuvan karvaturrin innokkaista liikkeistä. Rapu yrittää paeta häntää heiluttavaa hauvaa, mutta mäyräkoira ei päästä varuillaan olevaa rapua silmistään. Lopulta vikkelä äyriäinen onnistuu pakenemaan aaltoihin. Koiranpentu näyttää olevan ihmeissään leikkitoverinsa yllättävästä katomisesta.