Pikkupossut reagoivat Amy Winehousen hittiin – eläinrääkkäystä vai ei?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa julkaistut eläinaiheiset videot nousevat usein uutisotsikoihin. Etenkin eläinpentujen hauskoja temmellyksiä esittävät videot saavat paljon katsojia. Nyt arkistojen kätköistä on nostettu otsikoihin eräs nukkuvia pikkupossuja sisältävä video.

Vuonna 2007 julkaistulla nettivideolla nähdään, kuinka 14 pikkupossua nukkuu toisiinsa liimautuneena heinäkasassa. Torkuilla olevat vaaleanpunaiset ja pilkulliset porsaat reagoivat yllättävällä tavalla, kun pikkupossujen unihetkeä seuraavat ihmiset alkavat ääntelehtimään.

Videon kuvaaja päästää suustaan kovan huudon, mutta pikkupossut pysyvät samassa asennossa. Porsaiden korvat sen sijaat reagoivat yllättävään ääneen. Eläinten korvat lepattavat näyttävästi äänien tahtiin. Videolla nähdään, kuinka porsaiden korvat tanssivat muun muuassa Amy Winehousen Rehab-hittikappaleen rytmissä.