Huikea tarjous tappelijaräppäreille: ”Miljoona dollaria nyrkkeilyottelusta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa poptähti Rihannasta alkaneen riidan takia. Sittemmin verkossa levisi muun muuassa kuvia kahakassa loukkaantuneista sivullisista.

Nyt miljardööri Alki David on tehnyt huikean tarjouksen riitaantuneelle räppärikaksikolle. Nyrkkeilypromootti Damon Feldmanin mukaan miljardööri on nimittäin tarjonnut Drakelle ja Chris Brownille miljoona dollaria julkisesta tappelusta. Hän haluaa, että artistit selvittävät kiistansa nyrkkeilykehässä. Jos julkkikset suostuvat miljardöörin tarjoukseen, aikoo Alki David lahjoittaa miljoona dollaria myös hyväntekeväisyyteen.

– Heidän välillään on selvästikin kaunaa. Drake ja Chris Brown tappelisivat nyrkkeilykehässä minuuttien ajan. Olisi mahtavaa, jos Rihanna olisi ottelun kehätyttönä, David Feldman kertoi Daily News -sivustolle.

Chris Brownin edustajan mukaan hänen korviinsa ei ole kantautunut huhuja miljardöörin tekemästä tarjouksesta. Nähtäväksi jää, suostuvatko vihamiehet tappelemaan keskenään hyväntekeväisyyden nimissä.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa. Poliisit selvittävät parhaillaan tapausta.