PETA: Tässä ovat maailman seksikkäimmät vegetaristit

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuin eläinsuojelujärjestö PETA on usein otsikoissa kampanjoillaan, joissa julkkistähdet riisuvat itsensä alastomaksi. Mainosten sloganeissa he toteavat olevansa mieluummin alastomia kuin pukeutuvansa turkiksiin. Nyt järjestö on valinnut tämän vuoden seksikkäimmät julkkisvegetaristit.

Järjestö kertoo sivuillaan, kuinka vuoden 2012 seksikkäimpien julkkisvegetaristien tittelit ovat saaneet The Help -näyttelijätär Jessica Chastain ja Nälkäpeli-elokuvassakin nähty Woody Harrelson.

Jessican kerrotaan olleen vegetaristi 15 vuotta ja vegaani viiden vuoden ajan. Woody taas on ollut vegaani jo lähes 30 vuotta.

– Siinä on kyse sellaisen elämän elämisestä, jonka aikana en osallistu maailmassa tapahtuvaan julmuuteen. Niin kauan kuin olen tällä planeetalla, haluan kaikkien tapaamieni ihmisten tietävän, että olen kiitollinen heidän olemassaolostaan, voittaja Jessica Chastain kertoo valinnoistaan.

Tämän vuoden seksikkäimmän naispuolisen julkkisvegetaristin tittelistä kamppaili lukuisia tunnettuja kaunottaria, kuten esimerkiksi Anne Hathaway, Pamela Anderson ja Lea Michele. Miesten kategoriassa ehdokkaina olivat muun muassa Ben Stiller, Prince, Mike Tyson ja Jared Leto. Viime vuonna naisten kategorian voiton vei Morsiusneidot-elokuvassakin nähty Kristen Wiig. Vuoden 2011 seksikkäin miesvegetaristi taas oli näyttelijä-koomikko Russell Brand.