One Directionin tähdet suutelivat esiintymislavalla?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen.

Supersuositut teinitähdet ovat aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa. Nyt yhtyeen teini-ikäiset popparit aiheuttivat hämmennystä Yhdysvaltojen Houstonissa järjestetyssä konsertissaan. 18-vuotiaat Harry Styles ja Niall Horan näyttivät nimittäin suutelevan keikkansa aikana. Verkossa on julkaistu video, jossa nähdään poikien mielipiteitä herättävä tempaus.

Nettikommentoijat ovat montaa mieltä teinipopparien ”suudelmasta”, sillä videolla ei näy selvästi, että laulajien huulet koskettaisivat toisiaan. Joidenkin mielestä Niall Horaniin tarrautunut Harry Styles vain kuiskasi bänditoverinsa korvaan. Joka tapauksessa videosta käydään parhaillaan kiivasta keskustelua.