Mies, tällaisista miehistä naiset haaveilevat – täytätkö SINÄ vaatimukset?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Naistenlehdet julistavat aika ajoin kuvauksiaan täydellisestä miehestä. Monelle naiselle onkin viihteen ja median yhteisvaikutuksesta muodostunut kuva niin sanotusta unelmien poikamiehestä. Women’s Health -lehti suoritti sosiaalisissa medioissa kyselyn, joka paljastaa naisten salaisimmat mieshaaveet.

Kyselyn tuloksissa nousi kuusi ominaisuutta ylitse muiden. Monien kaunottarien mielestä miehen tulee esimerkiksi saada hänet nauramaan. Neitokainen ei odota miehestään koomikkoa, mutta huumori virkistää kenen tahansa päivää. Naiset rakastavat komistusta, joka onnistuu tuomaan hymyn neidon huulille. Kevyt huulenheitto toimii niin treffeillä kuin syventyneessä parisuhteessa.

Erään kliseen mukaan tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Näin on ilmeisesti asian laita myös naisilla, sillä monet neidot kertoivat lehden kyselyssä arvostavansa komistuksen pitkälle jalostettuja keittotaitoja. Yhteiselämän kannalta voi olla hyvä osata kokata muutakin kuin paahtoleipää ja munakokkelia.

Monet kauniimman sukupuolen edustajat arvostavat mielitietyssään siisteyttä. Mies saa olla sopivassa suhteessa luolamies, ja jättää vaikka kasvoilleen seksikkään parin päivän sängen. Siisti koti ja organisoitu elämä voivat kuitenkin toimia yhtä tehokkaana naismagneettina.

Oman villin puolen ilmaiseminen ei liene koskaan huono idea parisuhteessa. Naiset pitävät pienestä tuhmuudesta, ja monet kyselyyn vastanneista ilmaisivatkin halunsa rajumpiin lemmenhetkiin. Kunnioittava ja hellä mies voikin saada neitokaisen hyrräämään vetämällä makuuhuoneessa esiin aggressiivisemmat otteet.

Monien kaunottarien mieleen on myös hyvältä tuoksuva mies. Osa neitokaisista voi toki innostua luonnollisen maskuliinisen tuoksuisista miehistä, mutta yhtä monien kiinnostus herää vartalotuoksuja käyttävien urosten kohdalla. Hajusteet voivat myös nostaa miehistä itsevarmuutta, kun komistus näkee naisten lakoavan Axe-mainosten hengessä jalkojensa juureen.