Chris Brown pidätetty – ase mukana palkintogaalassa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat kesäkuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa poptähti Rihannasta alkaneen riidan takia. Sittemmin heille on tehty muun muuassa miljoonan dollarin tarjous julkisesta nyrkkeilyottelusta.

Nyt 23-vuotias Chris Brown on joutunut jälleen tekemisiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin sunnuntai-iltana aseiden hallussapidosta. Laulajatähti laitettiin poliisien käsirautoihin BET-palkintogaalassa, joka järjestettiin The Shrine –auditoriossa. Palkintogaalan vieraana ollut henkilö vahvisti X17-sivustolle, että Chris Brown otettiin kiinni kesken juhlien ja kuljetettiin Los Angelesin poliisiasemalle.

Laulajatähti on rikkonut lakia jo useampaan otteeseen, sillä esimerkiksi aiemmin tänä vuonna häntä uhkasi vankilatuomio erään kännykkäepisodin takia. Chris Brown oli raivostunut innokkaalle naisfanilleen, joka yritti ottaa idolistaan kuvaa iPhone-kännykällään yökerhon edustalla. Ehdonalaisessa oleva artisti nappasi naisen kännykän itselleen ja rikkoi sen.

Supertähtien äskettäin tapahtunut baari-riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa. Poliisit selvittävät parhaillaan tapausta.