Jessica Wright ei uusia rintojaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright on jo monille suomalaisillekin tuttu Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta. Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan ja viime viikolla hän julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa Dance All Night.

Nyt 26-vuotias televisiokaunotar on juhlinut näyttävästi Liverpoolissa, jossa hän markkinoi edellä mainittua uutta singleään. Jessican valkoinen asu oli varustettu erittäin avonaisella kaula-aukolla, koska Wright halusi luonnollisesti esitellä uusia 32DD-kokoisia rintojaan.

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Nyt totuttelu näyttää tuottaneen tulosta.