Jessica Wright ei uusia rintojaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright on jo monille suomalaisillekin tuttu Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta. Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan ja viime viikolla hän julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa Dance All Night.

Nyt 26-vuotias televisiokaunotar on juhlinut näyttävästi Liverpoolissa, jossa hän markkinoi edellä mainittua uutta singleään. Jessican valkoinen asu oli varustettu erittäin avonaisella kaula-aukolla, koska Wright halusi luonnollisesti esitellä uusia 32DD-kokoisia rintojaan.

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Nyt totuttelu näyttää tuottaneen tulosta.

Uusimmat