Sekopäinen syytös: ”Kim ja Kanye osallistuivat salaiselle terroristileirille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Muhkeista muodoistaan tunnettu neitokainen joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun hänen väitettiin esiintyvän alastomana eräässä nettikuvassa.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on kohdannut outoja syytöksiä poikaystävänsä Kanye Westin kanssa. Jonathan Lee Riches -niminen mies syyttää nimittäin pariskuntaa terrorismista. All Hip Hop -sivuston mukaan Riches väittää törmänneensä pariskuntaan Länsi-Virginiassa, jossa julkkispari osallistui salaiselle Al-Qaedan terroristileirille. Riches näki pariskunnan polttavan leirillä Yhdysvaltojen lipun ja tallovan jalkoihinsa presidentti Barack Obaman kuvan. Tähtien edustajat eivät ole kommentoineet syytteitä.

Riches on aiemminkin ahdistellut Kim Kardashiania väitteillään. Aiemmin mies väitti olleensa kurvikaunottaren kanssa intiimissä suhteessa vuodesta 2001 lähtien. Riches kertoi tehneensä suhteen aikana tähden kanssa kaksi seksivideota. Mies uskoikin Kardashianin vainoavan hänen henkeään videoiden vuoksi. Petoksesta aiemmin tuomion saanut mies ei kuitenkaan saanut tuomaria vakuutettua kertomuksellaan.

Miehellä on pitkä historia oikeusjuttujen kanssa. Hänellä on nimissään Guinnesin ennätystenkirjan ennätys maailman käräjöimishaluisimpana ihmisenä. Jonathan Lee Riches on nostanut viimeisen kahdeksan vuoden sisällä yli 5.000 oikeusjuttua.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vaivaiset 72 päivää.