Musiikkivideolla tehtiin maailmanennätys – näin nopeasti asut vaihtuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rock-bändi Eytan and the Embassy julkaisi äskettäin uuden Everything Changes -musiikkivideonsa. Newyorkilaisen yhtyeen video on kerännyt satoja tuhansia katsojia julkaisunsa jälkeen.

Videolla nähdään huima kavalkadi aikamme tunnetuimpia poplegendoja, joita esittää bändin solisti Eytan Oren. Mies vaihtaa asuaan ja peruukkejaan esittäen videolla useita poptähtiä. Hän tulkitsee muun muassa Elvistä, John Lennonia, Princeä ja Lady Gagaa. Mielenkiintoiseksi videon tekee kuitenkin se, että siinä tehdään musiikkivideolla nähtävien asunvaihtojen maailmanennätys ilman yhtään leikkausta.

Eytan and the Embassy -yhtye tunnetaan Eytan Orenin luotsaamana rock-bändinä. Bändi on listannut suurimmiksi vaikutteikseen muun muassa Bob Dylanin, The Beatlesin ja Radioheadin. Oren on tehnyt rockmusiikin lisäksi sävellyksiä mainosvideoille ja televisiosarjoihin.