Tähänkö Tom Cruisen avioliitto lopulta kariutui?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin unelmaparien joukkoon lukeutuvat Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät otsikoissa, sillä näyttelijöiden avioliiton kerrotaan päättyneen. Huhujen mukaan Katie Holmes haki avioeroa.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2005, ja he sormustivat toisensa pikavauhtia. Avioliitto kesti yli viiden vuoden ajan. Nyt entisen avioparin unelmaliiton kariutumisen syitä spekuloidaan mediassa. Lähde paljasti E! News –sivustolle, että pariskunnan suhde voi huonosti jo pitkään ennen erouutista.

Näyttelijät eivät viettäneet juuri aikaa toistensa kanssa, vaikka he asuivat yhteisessä kodissa. Katie Holmesin kerrotaan väsyneen perheen erikoisiin asumisjärjestelyihin Tom Cruisen kuvausmatkojen takia. Tasapainoton elämäntyyli teki naisen onnettomaksi ja hän päätyikin hakemaan avioeroa miehestään.

Katie Holmesin väitettiin äskettäin jättäneen aviomiehensä heidän Suri-tyttärensä hyvinvoinnin takia. Kaunottaren nimittäin kerrotaan pelkäävän sitä, että Tom Cruise tutustuttaa Surin skientologia-uskonnon pariin. Uskonnollisesta vakaumuksestaan tunnetun Tom Cruisen huhutaan havittelevan kuusivuotiaan tyttärensä yksinhuoltajuutta. Pariskunnan yhteisen omaisuuden tiedetään olevan noin 275 miljoonaa.

Julkkistähtien avioero tuli monille yllätyksenä, sillä vain muutama viikko sitten Tom Cruise kehui vaimoaan maasta taivaisiin Playboy-lehden haastattelussa. Suosikkinäyttelijä kertoi vaimonsa olevan ”poikkeuksellisen upea ihminen”. Tom Cruise nousi vuosia sitten kohuotsikoihin, kun hän julisti rakkauttaan Oprah-keskusteluohjelmassa. Tähti muun muuassa nousi seisomaan sohvalle ja riehui ohjelman studiossa rakkaushuumassaan.