Lindsay Lohan poseerasi geishana – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Elokuvan tuotantotiimi joutui äskettäin viranomaisten valvovien silmien alle, sillä näyttelijöiden ja kuvaustyöntekijöiden huhutaan olevan uupuneita.

Poliisitutkinta aloitettiin sen jälkeen, kun Lohan löydettiin tajuttomana hotellihuoneestaa kuvauksien aikana. Nyt 25-vuotias julkkistähti on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa seksikkääksi geishaksi pukeutuneena. Mustaan peruukkiin sonnustautunut Lindsay Lohan pitää nettikuvassa käsiään yhdessä rintansa edessä. Tähden Twitter-blogia seuraa lähes neljä miljoonaa fania.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään myös Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.