Mummo hankki silikonirinnat ensirakkauttaan varten: ”Haluan olla täydellinen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykypäivänä ulkonäköä muokataan huomattavasti enemmän kuin ennen vanhaan. Huulia täytetään ja ryppyjä silotetaan Botoxilla sekä rintoja suurennetaan silikoneilla. Kauneusleikkaukset ovat yleisiä myös vanhusten keskuudessa.

Nyt eräs kiinalainen mummo on hankkinut suuremman rintavarustuksen teini-ikäisen rakastettunsa vuoksi. Hubein provinssin Huangshi Cityssä asuva vanhus päätti kasvattaa kuppikokoaan silikonirinnoilla, koska hän haluaa vietellä erään ihastuksensa. Wang Qin –niminen mummo sai tietää äskettäin, että hänen teinivuosien poikaystävä on muuttanut vanhuksen lähelle.

Isoäiti seurusteli 16-vuotiaana erään pojan kanssa kolmen päivän ajan. Wang Qinin ja pojan suhde päättyi nopeasti, sillä Qinin isä ei hyväksynyt suhdetta. Isä kielsi tytärtään seurustelemasta ja nuori pariskunta menetti yhteyden toisiinsa. 61-vuotias isoäiti haluaakin nyt iskeä ensirakkautensa takaisin 44 vuoden jälkeen.

– En tule koskaan unohtamaan yhteisiä hetkiämme. Hän oli ensirakkauteni. Haluan olla hänelle täydellinen, Wang Qin kertoi Guangzhou Daily –lehden mukaan.

Internetkirjailijana työskentelevä Wang Qin on ollut naimisissa kolme kertaa, mutta jokainen liitto epäonnistui. Ulkonäöstään kiinnostunut vanhus on maannut plastiikkakirurgin leikkauspöydällä jo neljä kertaa. Hänet tunnetaan kotikaupungissaan ”Inspirational Granny” –nimellä, sillä hän osallistui kolme vuotta sitten kauneuskilpailuun 1.000 nuoren tytön kanssa. Vanhus sijoittui 30 kauneimman joukkoon.