Erinin karu festarimuisto: Rantarockin majoitus ei mennyt ihan putkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1995 läpimurtonsa tehneestä Nylon Beat -yhtyeestä tunnetuksi tullut Erin on tehnyt jo muutaman vuoden ajan erittäin menestyksekästä soolouraa. Viikonloppuna Erin oli esiintymässä Riihimäki Rock -tapahtumassa.

Nykyisin Erin kiirehtii yhtyeensä kanssa keikoilta ja festareilta toiselle, ja yleensä artistille on järjestetty festareilla varsin siedettävät olosuhteet majoituksineen ja takahuoneineen. Aina näin ei ole kuitnkaan ollut. Erin kertoi Staralle erään karuimmista kokemuksistaan.

– Taisi olla vuonna 1997, kun tehtiin Nylon Beat -keikkaa ja meillä oli jotain 15 tanssijaa mun ja Jonnan lisäksi. Kohteena oli Rantarock ja siellä meidät laitettiin yöpymään johonkin saareen, Erin muistelee Vaasan keikkareissuaan.

– Sänkyjä todettiin olevan puolet vähemmän, eikä lainkaan vettä. Paitsi siinä meressä. Yö nukuttiin tosi ahtaassa siskonpedissä ja aamulla tehtiin kaikkemme pesemällä hiukset merivedessä ja laittautumalla keikalle. Ei ollut hyvä olo, mutta onneksi lavalla tuo kaikki unohtui.