Eva Longorian ero oli kolmiodraama? Pokasi futistähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi äskettäin on-off-poikaystävästään. Hollywood-tähti Penelope Cruzin veljen, Eduardo Cruzin, kanssa yli vuoden seurustellut kaunotar on kuitenkin huhujen mukaan jo toipunut erosta.

Nyt 37-vuotiaan televisiotähden nimittäin uutisoidaan olevan salasuhteessa amerikkalaista jalkapalloa pelaavan Mark Sanchezin kanssa. In Touch Weekly -lehti uutisoi, että pari on viettänyt jo useita intiimejä treffi-iltoja. Eva Longoria on huhujen mukaan käyttänyt blondia peruukkia tapaamisissa, jotta häntä ei tunnistettaisi.

Lähde paljasti lehdelle bonganneensa parin newyorkilaisessa Griggou-hotellissa, jossa he nauttivat yhteistä illallista. Heidän väitetään käyneen myös yhteisellä lemmenlomalla Karibialla. 25-vuotias Marc Sanchez on yhdistetty aiemmin muun muuassa supermalli Kate Uptoniin.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.