Fani muistutti liikaa kantritähteä – heitettiin ulos konsertista!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walt Disney World -teemapuiston työntekijät heittivät aiemmin tänä vuonna April-nimisen tytön ulos tiluksiltaan, koska teini muistutti liikaa Helinä-keijua. Nyt erään miehen uutisoidaan joutuneen poistumaan kantritähti Kenny Chesneyn konsertista erikoisen syyn takia.

Nathan Blankenship oli katsomassa viikonloppuna kantrilaulajien Kenny Chesneyn ja Tim McGraw’n Brothers of the Sun -konserttia. Musiikin täyteinen ilta päättyi kuitenkin karusti miehen ulkonäön takia. Hän nimittäin muistuttaa hyvin paljon kantritähti Kenny Chesneytä, ja yhdennäköisyyd ei jäänyt yleisössä olleilta faneilta huomaamatta.

Kuva: WKRN.com

Fanit aiheuttivat kaaoksen, sillä he luulivat Kenny Chesneyn olevan katsomossa. Keikan turvamiehet tulivatkin pian miehen luokse ja vaativat häntä poistumaan paikalta. Vartijoiden mukaan mies heitettiin ulos, koska hän yritti tahallaan matkia kantrin supertähteä.

– Turvamies sanoi, että yritän esittää Kenny Chesneytä. Hän tarttui käsivarteeni ja veti minut pois väkijoukosta. En voi uskoa koko juttua, Nathan Blankenship kertoi wkrn-televisiokanavalle.

Konsertin järjestäjät ottivat pian suunsa puhtaaksi puhuneeseen faniin yhteyttä ja kertoivat korvaavansa hänen keikkalippunsa. Mies maksoi permannolla sijaitsevasta lipusta 200 dollaria, eli noin 165 euroa. Opettajana työskentelevä Nathan Blankenship julkaisi tapauksen jälkeen tiedotteen, jossa hän kertoi pysyvänsä Chesneyn fanina välikohtauksenkin jälkeen.