Kuljettaja tunaroi moottoritiellä – auto lähti lentoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moottoriteillä tehdään korjaustöitä aivan kuten millä tahansa muillakin teillä. Näin ollen kuljettajan tulee aina olla valppaana ja huomata poikkeavuuksista varoittavat merkit. Näin ei kuitenkaan jostain syystä toiminut eräs amerikkalainen kuljettaja.

Kuva: YouTube

Nyt harvinaisella nettivideolla nähdään kuinka citymaasturi ajaa täyttä vauhtia moottoritiellä olevaan suureen töyssyyn. Auton aivan liian suuren tilannenopeuden takia töyssy toimii kuin hyppyrinä, joka singauttaa auton korkealle ilmaan. Wisconsinin osavaltiossa asuva Theresa Reich tuli ikuistaneeksi tilanteen vahingossa yrittäessään ottaa valokuvaa tien yli kulkevalta sillalta, WISN uutisoi. Citymaasturissa oli kaksi henkilöä, jotka eivät loukkaantuneet vakavasti.

Kuva: YouTube