Fanit raivostuivat: ”Selena Gomez pettää Justin Bieberiä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez joutui aiemmin tällä viikolla kohun keskiöön. Paparazzit ikuistivat hänestä kuvia, joissa popkaunotar kiehnää rannalla Justin Bieberin hyvän ystävän Alfredo Floresin kanssa.

Katso kohukuvat tästä.

Nyt Justin Bieberin fanien uutisoidaan raivostuneen Selena Gomezin ja Alfredo Floresin yhteisestä rantahetkestä. Ihailijoiden mielipiteet ovat jakautuneet kahtia, sillä joidenkin mielestä he ovat vain ystäviä. Jotkut ovat puolestaan jyrkästi sitä mieltä, että popkaunotar pettää poikaystäväänsä. Näin muutamat fanit kommentoivat tapahtunutta Twitterissä.

– Mitä v**tua he oikein tekevät?! nimimerkki PR_JB_DL_1D raivosi.

– Olen niin raivoissani siitä, että Selena ja Alfredo käyttäytyvät noin. Eikö heitä kiinnosta, miltä Justinista tuntuu? JBieberculosis7 puolestaan ihmetteli.

– Minua ei kiinnosta seurustelevatko he salaa, mutta jos Selena pettää Justinia, niin kolmas maailmansota syttyy, @BieberEffort jatkoi.

Paheksuntaa aiheutti etenkin eräs kuva, jossa nähdään, kuinka Alfredo Flores kouraisee Selena Gomezia takamuksesta. 19-vuotias Alfredo on Bieberin kanssa tekemisissä päivittäin, sillä hän toimii muun muuassa hänen valokuvaajanaan. Nuorukainen on myös ohjannut ystävänsä musiikkivideoita.

Selena Gomez sai taannoin rajuja tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Gomezin mukaan hän ymmärtää poikaystävänsä faneja, mutta tappouhkaukset olivat hänen mielestään liikaa.