Selena Gomez sai kyytiä rannalla – mitä tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi taannoin vetäytyvänsä musiikkiuraltaan keskittyäkseen jatkossa näyttelemiseen. Nyt 19-vuotias poppari on juhlinut ystävänsä Ashley Tisdalen synttäreitä rannalla miesseurassa.

Justin Bieberin kanssa seurusteleva Selena Gomez kuvattiin rannalla pitämässä hauskaa erityisesti kahden tuntemattomaksi jääneen nuoren miehen kanssa. Heidän välinsä näyttivät olevan erityisen hyvät, sillä molemmat pojat olivat aivan lähituntumassa ja toinen nosti Selenan jopa olkapäilleen. Justin Bieber ei välttämättä ole kovin tyytyväinen maailmalle levinneisiin paparazzikuviin.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi viime vuoden marraskuussa MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.