Katie Holmes: Avioliitto oli ohi jo puoli vuotta sitten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes nousivat vastikään otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka yhteishuoltajuudesta saattaa alkaa oikeustaisto tähtien välillä.

Nyt Katie Holmesin kerrotaan paljastaneen virallisissa eropapereissa, että heidän avioliittonsa oli peruuttamattomasti rikkoutunut jo puolen vuoden ajan. Tom Cruisen läheisten mukaan 50-vuotiaalla tähtinäyttelijällä ei ollut harmainta aavistusta, että hänen vaimonsa aikoo hakea avioeroa, TMZ-sivusto uutisoi.

Entisen avioparin eron syitä on spekuloitu mediassa kohun aikana.Tuoreimpien huhujen mukaan suhde päättyi muun muuassa Tom Cruisen fanaattisen skientologia-uskonnon takia. Myös tasapainottoman elämän ja vaihtuvien asumisjärjestelyiden on kerrottu olevan syy eroon.

Katie Holmesin väitetään pelänneen sitä, että hänen aviomiehensä käännyttää parin kuusivuotiaan Suri-tytön skientologian pariin. Lisäksi 33-vuotiaan perheenäidin kerrotaan kauhistuneen, kun Tom Cruise kertoi lähettävänsä tytön merelle järjestettävälle leirille.