Nämä seksiasennot kuumentavat kesäsi – katso kuumat vinkit

Lifestyle · Neea Jokinen

Kesä on kiihkeää aikaa parisuhteelle, sillä esimerkiksi lämpimät kesäillat tarjoavat rakastavaisille täydelliset olosuhteet muhinointipuuhiin ulkoilmassa. Monet saattavat päästää intohimonsa valloilleen vaikkapa kesken yöuinnin.

Nyt Glamour-lehti tarjoaa kuumia seksivinkkejä, joiden kokeilu voi tehdä kesästäsi ikimuistoisen kokemuksen. Uima-altaassa peuhaavien pariskuntien intiimi hetki voi yltyä täydelliseen tyydytykseen oikean asennon avulla. Nainen voi esimerkiksi nojata käsillään altaan reunaa vasten ja pyytää seksikumppaniaan työntymään häneen takaapäin.

Auringon käräyttämä iho voi olla hyväksi rakastelukokemuksen kannalta. Palaneen ihon kipristävä tunne saattaa nimittäin luoda seksihetkeen tuplasti enemmän jännitettä ja kiihkoa. Esimerkiksi 69-asento on oiva ratkaisu, jos haluaa välttää auringon kärventämien arkojen ihoalueiden hinkkaavaa liikettä seksin aikana.

Pariskuntien kannattaa ottaa inspiraatiota Sex On The Beach -drinkin nimestä toteuttamalla sen luoma mielikuva käytännössä. Rantahiekalla lemmiskely ei ole aina helppoa, sillä kovin monella ei ole käytössään yksityisrantaa. Esimerkiksi rantaloman aikana pariskunnat voivat löytää sopivan hetken hiekkakieriskelyynsä vaikkapa yöaikaan. Seksihetki voi olla tajunnan räjäyttävä kokemus myös matalissa aallokoissa.

Kesällä pariskunnat voivat ottaa kaiken irti tuskallisen kuumista aurinkopäivistä, sillä hehkuva lämpötila tarjoaa mahdollisuuden vetäytyä lakanoiden väliin ilmastoituun huoneeseen. Seksikumppanit voivat esimerkiksi urheilla yhdessä ulkona ja siirtyä harjoitteen jälkeen hikisinä makuuhuoneen puolelle. Nihkeä ja kuumottava tunne tarjoaa rakasteluun kiihkeän ulottuvuuden.

Jos tiedossa on rantapäivä, niin pikaseksi aamutuimaan ennen aurinkorasvan levittämistä voi kruunata aurinkoiset tunnit. Nainen voi riisua itsensä alastomaksi ja hypätä rakkaansa päälle unohtaen pitkäveteiset esileikit. Seksin jälkeen kumppanien kannattaa hieroa aurinkorasvaa toisiinsa vielä kun iho kihelmöi tyydytyksestä.

Kesällä nainen voi kiusoitella miestään paljastavalla pukeutumisellaan. Hulmuavan lyhyt hellemekko voi kiristää uroksesi etumusta, jos nainen kertoo unohtaneensa pikkuhousunsa kotiin. Pöksyissään kiemurteleva mies on valmiina toimintaan, kun hellemekko valahtaa lattialle päivän päätteeksi.