Älä ehdota tätä puuhaa poliisille – tai edessä on luultavasti putkareissu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessa esitettävässä Poliisit-televisiosarjan taannoisessa jaksossa kerrottiin, että poliisin työt vähenisivät lähes puolella, jos maailmassa ei olisi alkoholia. Virkavalta joutuukin jatkuvasti tekemisiin humaltuneiden ihmisten kanssa.

Nyt Iowan Johnson Countyn poliisien uutisoidaan kohdanneen erään humaltuneen örveltäjän paikallisessa baarissa. Poliisit olivat menneet tekemään baaritarkastusta, kun yhtäkkiä 22-vuotias nuori mies ilmestyi heidän eteensä. Poliisien mukaan nuorukainen kertoi haluavansa harrastaa seksiä univormuun pukeutuneiden miesten kanssa.

Poliisit eivät aluksi kiinnittäneet ”räkäkännissä” olevaan nuorukaiseen huomiota, mutta Jonathan Corcoran jatkoi poliisien ahdistelua. Lopulta virkavalta sai tarpeekseen miehen seksikommenteista ja he laittoivat Corcoranin käsirautoihin, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.

Poliisien mukaan nuorukainen oli tapahtuneen aikaan voimakkaassa humalatilassa, sillä muun muuassa hänen puheensa takelteli ja silmät punoittivat. Putkassa yön viettänyttä nuorukaista syytetään julkisesta päihtymyksestä.