Britney Spears seksikkäämpi kuin vuosiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Nyt 30-vuotias kahden lapsen äiti käänsi katseita X Factor -ohjelman koe-esiintymistilaisuudessa Providencessa. Blondi oli pukeutunut punaiseen mekkoon, jota ei oltu pituudella pilattu. Britney Spearsin minimekon kaula-aukko oli varsin antava, ja kaunottaren muodot nousivat pääosaan.

– Olen niin valmis X Factorin Providencen koe-esiintymisiin. Katsotaan, mitä itärannikko osaa! Britney Spears kirjoitti Twitter-blogissaan ennen esiintymisten alkua.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.