Hauska Frendit-parodia päätyi verkkoon: ”No Friends” – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien komediasarjojen joukkoon lukeutuva Frendit-ohjelma teki aikanaan sen päänäyttelijöistä supertähtiä. Sarja kertoi kuudesta ystävyksestä ja heidän edesottamuksistaan. Nyt komediasarjan tunnetusta aloituskohtauksesta on tehty huvittava parodia.

Verkkovideolla nähtävällä päähenkilöllä ei olekaan alkuperäisestä televisiosarjasta poiketen ollenkaan ystäviä. Parodiassa sarjan nimi on No Friends. Videolla nähdään Ian Moloney -niminen mies sarjalle ominaisessa tilanteissa.

Frendit-sarjan aloituskohtauksessa nähtiin näyttelijöitä yhdessä tanssimassa ja heilumassa. Parodiassa mies elehtii samalla tavalla, vaikka onkin yksin. Videon lopulla mies nähdäänkin keittiön pöydän ääressä juopottelemassa, ja hänellä on ase vierellään. Mahdolliset itsemurha-aikeet kuitenkin keskeytyvät ja hymy pilkahtaa miehen kasvoille, kun ystävä soittaa hänelle yllättäen puhelimella.