Kendall Jenner liputti Yhdysvaltoja uima-altaalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Kuva: Twitter

Nyt 16-vuotias Kendall Jenner on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän poseeraa pastellinvärisissä bikineissä uima-altaan reunalla. Fourt of July -juhlapäivää viettänyt brunette pitää kädessään Yhdysvaltojen lippua. Teinitytön Twitter-blogia seuraa yli kolme miljoonaa fania.

Kendall Nicole Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt muun muuassa Sherri Hill -merkin mainosmallina. Teinitähti on myös catwalk-malli. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.