Mitä ihmettä Madonnan keikalla tapahtui? ”Murtui itkuun ja valahti polvilleen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään, kun hän vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, jossa hän esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Nyt 53-vuotiaan supertähden uutisoidaan murtuneen itkuun kesken keikkansa. Madonna esiintyi viikonloppuna tuhansille faneilleen Saksan Berliinissä järjestetyssä konsertissa. MDNA-maailmankiertueellaan oleva Madonna liikuttui, kun hän esitti hitaamman version Like A Virgin -kappaleestaan.

Contact Music -sivuston mukaan laulajatähti valahti yhtäkkiä polvilleen ja murtui itkuun yleisön edessä. Hän ei yrittänyt pidätellä kyyneliään, vaan antoi veden virrata silmistään kappaleen esittämisen ajan. Yleisön kerrotaan antaneen Madonnalle raikuvat aplodit biisin jälkeen.

Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.