Paris Hiltonin DJ-keikka tyrmättiin – tältä kuulostaa tylytyskappale

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jälleen useissa julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

Lupaus kävi äskettäin ainakin osittain toteen, kun Paris Hilton heitti DJ-keikan Sao Paulossa Brasiliassa. Keikkasetti herätti heti voimakkaita vastareaktioita alan ammattilaisilta. Nyt DJ Jane Bang onkin julkaissut musiikkikappaleen, jolla tylyttää kaunottaren DJ-taidot maanrakoon.

Newyorkilainen tiskijukka haukkuu Put Your Hands Up for the DJ -kappaleessaan hotelliperijätärtä feikki-DJ:ksi. Hilton on kertonut aikovansa julkaista yhteisen albumin poikaystävänsä DJ Afrojackin kanssa. Albumi tulee sisältämään elektronista musiikkia.

– Ämmä, et ole mikään DJ. Olet feikki. Et miksannut sitä nauhaa itse. Sinä v*ttu otit sen iTunesista, lausuu DJ Jane Bang kappaleessaan TMZ-sivuston mukaan.

Jane Bang ei ole ainoa tiskijukka, joka on kommentoinut negatiiviseen sävyyn Paris Hiltonin keikkasettiä. Menestynyt musiikkituottaja ja DJ deadmau5 lyttäsi Twitter-mikroblogissaan Hiltonin keikan täysin. Hän kirjoitti Twitteriin, kuinka “mayat näkivät tämän paskan tulevan”, viitaten neitokaisen esityksellä maailmanloppuun.

Seurapiirikaunottaren yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.