Pikkutytön ihmepelastuminen: Kynä upposi aivoihin! Katso röngtenkuva

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu aika ajoin uutisia kammottavista onnettomuuksista, joista ihmiset ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet elossa. Verkossa on muun muuassa julkaistu röngtenkuvia, joissa nähdään, kuinka teräaseet ovat lävistäneet ihmisten päitä.

Nyt erään pienen tytön uutisoidaan selviytyneen hengenvaarallisesta tapaturmasta. Wren Bowell -niminen pikkutyttö kaatui kotonaan ja kynä lävisti hänen päänsä. Kynä hipaisi hänen silmämunaansa, mutta ei osunut isoimpiin verisuoniin.

Kynä työntyi 3,8 senttimetriä tytön aivoihin. Hänet kiidätettiin Peasedownissa sijaitsevaan sairaalaan, jossa kirurgit tekivät tytölle vaativat leikkauksen. Lääkäreiden mukaan tyttö tervehtyy täysin. Martyn-isä kertoi The Sun -lehdelle olevansa ikuisesti kiitollinen taidokkaille kirurgeille.