Ashley Greene kuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Viime viikkoina Hollywoodissa on päivitelty Ashley Greenen hurjaa laihtumista, ja tähti on näyttänyt uusimmissa otoksissa jo sairaalloisen laihalta. Nyt 25-vuotias kaunotar esiintyy Esquire-lehden kuvissa, ja antaa faneille katsauksen hoikkaakin hoikempaan vartaloonsa. Tähti nähdään kuvissa erilaisissa alusasuissa. Otokset paljastavat, ettei näyttelijättären solakassa kropassa ole grammaakaan ylimääräistä rasvaa. Katso kuvat tästä.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 25-vuotiasta aikuista naista.