Britney Spears keikisteli jälleen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella Spears on useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Viime päivinä 30-vuotias kahden lapsen äiti on nautiskellut vapaa-ajastaan bikineissä. Kerroimme eilen kuinka Spears poseerasi pitkästä aikaa paljastavissa bikineissä ja näytti todella upealta. Nyt supertähti on kuvattu uudelleen bikineissä. Tällä kertaa väriksi oli valikoitunut violetti.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.