Hugh Hefner ja 26-vuotias blondi taas yhdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi viime vuonna nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 26-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

He eivät kuitenkaan pystyneet olla erossa toisistaan, sillä pariskunta palasi yhteen kuukausi sitten. Nyt 86-vuotias Hugh Hefner on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa uhkean tyttöystävänsä kanssa. Heidän ikuistettiin yhteiskuvaan Playboy-kartanossa järjestettyjen Fourth of July -bileiden aikana.

– Rakkaani ja minä, Hugh Hefner kertoi kuvatekstissään.

Hugh Hefner löysi taannoin eron jälkeen nopeasti uutta naisseuraa nuorista kaunottarista. Hän seurusteli muutaman kuukauden ajan 24-vuotiaan Anna Sophia Berglundin ja 28-vuotiaan Shera Bechardin kanssa. Playboy-luoja kertoi seurustelevansa molempien kanssa, koska hän pitää heitä todella erityisinä.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä. Bisnesmies harrastaa seksiä nykyisen tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa kerran viikossa.