Stara Anna Sophia Berglund

Viihdeuutiset

Playboy-kaunotar Anna rintavana bikinibileissä – katso kuvat

Ruotsalaistaustainen Anna Sophia Berglund tuli taannoin laajemmin tunnetuksi seurustellessaan muutaman kuukauden ajan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Playboy-urastaan huolimatta Anna ei ole vielä onnistunut tekemään kovinkaan näyttävää julkista uraa.

Nyt Anna Sophia Berglund on kuvattu Las Vegasissa, jossa hän emännöi legendaarisen Crazy Horse -ravintolan bikinibileitä. Mallikaunotar keikisteli bileiden teeman mukaisesti itekin varsin vähäpukeisena.

26-vuotias Anna Sophia Berglund on amerikkalainen mallikaunotar, jonka molemmat vanhemmat ovat Ruotsista. Hän poseerasi Playboy-lehden keskiaukeamalla kuukauden Playmatena tammikuussa 2011. Sittemmin hän päätyi suhteeseen lehden omistajan Hugh Hefnerin kanssa. Suhde kuitenkin päättyi muutamassa kuukaudessa. Nakumallin töiden lisäksi Anna on kokeillut siipiään myös näyttelijänä.

Viihdeuutiset

Hugh Hefner ja 26-vuotias blondi taas yhdessä

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi viime vuonna nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 26-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

He eivät kuitenkaan pystyneet olla erossa toisistaan, sillä pariskunta palasi yhteen kuukausi sitten. Nyt 86-vuotias Hugh Hefner on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa uhkean tyttöystävänsä kanssa. Heidän ikuistettiin yhteiskuvaan Playboy-kartanossa järjestettyjen Fourth of July -bileiden aikana.

– Rakkaani ja minä, Hugh Hefner kertoi kuvatekstissään.

Hugh Hefner löysi taannoin eron jälkeen nopeasti uutta naisseuraa nuorista kaunottarista. Hän seurusteli muutaman kuukauden ajan 24-vuotiaan Anna Sophia Berglundin ja 28-vuotiaan Shera Bechardin kanssa. Playboy-luoja kertoi seurustelevansa molempien kanssa, koska hän pitää heitä todella erityisinä.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä. Bisnesmies harrastaa seksiä nykyisen tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa kerran viikossa.