Kosto on suloinen: Jay-Z maksoi Kanye Westille potut pottuina

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen räppäri Kanye West aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen. Nyt Jay-Z on maksanut muusikolle potut pottuina.

Yhdessä Watch The Throne -kiertueella parhaillaan olevat Jay-Z ja Kanye olivat eilen voittoisia BET Awards -palkintogaalassa. Kaksikko voitti vuoden parhaan musiikkivideon kategorian Otis-kappaleellaan. Jay-Z kuitenkin näki tilaisuutensa tulleen kaksikon noustessa lavalle pitämään kiitospuhettaan.

Jay-Z antoi nimittäin Kanyen maistaa omaa lääkettään keskeyttämällä tämän samalla tavalla kuin hän keskeytti kantrilaulaja Taylor Swiftin vuoden 2009 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Kohuräppäri kuitenkin onneksi suhtautui vitsiin huumorilla. Kanye West sai nopeasti osakseen yleistä paheksuntaa vuonna 2009 tekemänsä tempauksen vuoksi, jolloin hän selitti humalassa gaalayleisölle että Taylor Swiftin sijaan palkinto olisi kuulunut mennä Jay-Z:n vaimolle Beyoncelle.

Kanye West ja Jay-Z ovat lähiaikoina tehneet paljon musiikillista yhteistyötä. Kaksikon äskettäinen Pariisin keikka herätti huomiota maailmalla, kun Ranskan pääkaupungissa esiintyneet muusikot vetivät keikallaan N****’s in Paris -uutuuskappaleensa encorena huimat 11 kertaa putkeen. Innokkaan yleisön joukosta löytyivät esityksen aikana muun muassa Hollywood-näyttelijä Adam Brody, Jay-Z:n vaimo Beyonce, näyttelijätär Gwyneth Paltrow sekä Spike Lee.