Verkkosivusto haukkui Kate Uptonin lihavaksi: ”Isot roikkuvat rinnat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt neitokaisen luomukurvit ovat herättäneet kritiikkiä laihuuden ihannoijissa. Skinny Gossip -sivusto lyttää nimittäin Kate Uptonin kuuluisan vartalon maan rakoon. Sivuston mukaan terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli on aivan liian lihava.

– Järkyttävät reidet, ei vyötäröä ja isot roikkuvat rinnat. Hän näyttää kuin pehmeältä tiiliskiveltä. Tätäkö amerikkalaiset naiset ihannoivat? kysyy Skinny Gossip -sivusto.

Kuva: Splash

Räväkkä sivusto kutsuu Uptonia paksuksi ja vertaa kaunotarta raskaana olevaan naiseen. Neitokaisen ylistetyt muodot saavat rankkaa palautetta, kun häntä kutsutaan tekstissä muun muassa lehmäksi ja siaksi. 20-vuotias kaunotar sai aiemmin kritiikkiä myös muotimaailmassa. Victoria’s Secret -alusvaatemerkin johtaja Sophia Neophitou kertoi äskettäin New York Times -lehdelle, ettei koskaan tekisi yhteistyötä Kate Uptonin kanssa.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.