Demi Lovato kiistää salasuhteen: ”Emme seurustele”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Miljoonien nuorten tyttöjen roolimalliksi sittemmin noussut poplaulaja kiinnitettiin äskettäin X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristoon.

Nyt Demi Lovato on kommentoinut julkisuudessa velloneita seurusteluhuhuja, joiden mukaan hän deittailisi One Direction -yhtyeen hurmurin Niall Horanin kanssa. Popkaunottaren mukaan he ovat vain ystäviä. Lovato kertoi olevansa kiitollinen siitä, että 18-vuotias irkkulaulaja kuuluu hänen lähipiiriinsä.

– Meistä on tullut todella läheisiä ystäviä ja olen kiitollinen siitä, että hän tukee minua. Emme kuitenkaan seurustele, Demi Lovato kertoi MuchMusic-kanavalle.

Popkaunotar kertoi olevansa tällä hetkellä sinkku. Lovaton mukaan hänellä ei ole aikaa seurusteluun kiireisen työaikataulunsa vuoksi. Parisuhteissa viihtyneen laulajan mukaan hän aikoo nyt nauttia sinkkuelämästään, sillä hän on ollut pisimmillään vain pari kuukautta vapailla markkinoilla.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.