Verkkokaupasta löytyi ennennäkemätön ”tuote” – hinta 1 700 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sielua pidetään ihmisen aineettomana puolena, joka jatkaa olemassaoloaan kuoleman jälkeekin. Joidenkin legendojen mukaan ihminen voi myydä sielunsa esimerkiksi paholaiselle. Nyt eräs nainen kaupittelee sieluaan verkkokaupassa.

Lori N. -niminen freelance-kirjoittaja ei välitä ikuisesta elämästä paratiisissa, sillä nainen kauppaa tällä hetkellä sieluaan Ebay-verkkokaupassa. Hän on pistänyt sielunsa myyntiin vieläpä varsin halvalla hinnalla. Nainen veloittaa sielustaan vain 2.000 dollaria eli 1.700 euroa.

Click On Detroit -sivuston mukaan nainen oli äskettäin auto-onnettomuudessa ja loukkaantui pahoin. Lori kertoo haluavansa vain tehdä hieman rahaa sielullaan ennen kuolemaansa. Kukaan ei ole tähän mennessä halunnut huutaa sielua omakseen, mutta nainen ei ole vielä menettänyt toivoaan.

– Annan jollekin ihmiselle mahdollisuuden pelastaa sieluni. He voivat pelastaa sen rukousten tai kääntymyksen kautta. Annan heille todistuksen, jossa on merkintä sieluni omistuksesta, kertoo Lori N. haastattelussa.