Taylor Swift pokasi Schwarzeneggerin – viettivät juhlapäivän yhdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt “erobiisin” entisestä poikaystävästään John Mayerista.

Nyt 22-vuotiaan kantritähden huhutaan deittailevan Arnold Schwarzeneggerin 18-vuotiaan Patrick-pojan kanssa. Taylor Swift vietti Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää tähtinäyttelijän jälkikasvun kanssa Massachusettsissa. Lähteen mukaan romanssihuhujen keskiössä pyörivä pari nautti toistensa seurasta muun muuassa romanttisen rantakävelyn aikana.

TMZ-sivuston mukaan Taylor Swift ja Patrick Schwarzenegger viettivät juhlapäivää isolla porukalla. Myös Kennedyn perheen jäsenien tiedetään juhlistaneen itsenäisyyspäivää kantritähden ja tämän ystävien kanssa. Mukana oli myös teini-ikäisen Patrickin äiti, Maria Shriver.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Billboard-lehti nimesi Taylor Swiftin vuoden 2011 eniten tienanneeksi artistiksi. Näyttelijätöitäkin tehnyt kantritähti tienasi viime vuonna kunnioitettavat 35 miljoonaa dollaria.