Perheenisän uskomaton koppi: Vauva sylissä! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluotteluissa pelaajat heittävät joskus esimerkiksi paitojaan tai pelipallon yleisön sekaan. Innokkaimmat fanit yrittävät napata yleisöön heitetyn tavaran keinolla millä hyvänsä. Nyt erään perheenisän uutisoidaan tehneen upean kopin kallis lasti sylissään.

Mies oli katsomassa perheensä kanssa Atlanta Falconsin ja Chicago Bearsin välistä baseball-ottelua. Pelipallo lensi kesken ottelun katsomoon, jolloin fanit nousivat varpaisilleen ja nostivat kätensä ilmaan napatakseen pallon itselleen.

Perheenisä voitti kuitenkin kilvan pelipallon nappaamisesta näyttävällä tavalla. Mies nimittäin otti pallon kiinni yhdellä kädellä, sillä hän piti sylissään pientä vauvaansa. Mies tuuletti uskomattoman koppinsa jälkeen ja sai muun muuassa aplodit Atlantan joukkueessa pelaavalta Andrealton Simmonsilta.