Tätä coolimmin ei hampurilaisateriaa voi tilata – huikea video nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yön pimeinä tunteina monet kulkijat saattavat eksyä pikaruokaravintoloiden autokaistalle tilaamaan rasvaista purtavaa. Nyt amerikkalainen räppäri Bilal teki McDonald’s-ravintolan autokaistalla tilauksen, joka jäi taatusti ravintolan työntekijöiden mieleen.

Mies nimittäin räppäsi koko tilauksensa letkeästi musiikin tahtiin. Verkkovideolla nähdään, miten räppäri luettelee ruokatilauksensa sulavasti riimitellen. Hip hop -tähti tilaa kolme hampurilaisateriaa, ranskalaiset, majoneesia, kalafileitä ja kaksi omenapiirakkaa. Pikaruokaketjun työntekijä hymyilee runsaalle tilaukselle, eikä näytä kummeksuvan miehen originellia tilaustapaa.

32-vuotias Bilal, oikealta nimeltään Bilal Sayeed Oliver, tunnetaan hip hop -artistina ja musiikkituottajana. Mies on julkaissut kolme albumia. Newyorkilainen muusikko on työskennellyt yhdessä monien tunnettujen tähtien kuten Commonin, Beyoncen, Jay-Z:n ja Erykah Badun kanssa.