Nicole Coco Austin on motoristin unelma

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa realitykaunotar herättelee motoristien fantasioita poseeraamalla peruukkipäisenä moottoripyörän edessä. Twitter-blogissaan julkaisemassaan kuvassa räppärin vaimo näyttäytyy kiristävässä punaisessa mekossa. Peruukkipäinen Coco on öljynnyt kuvaa varten uhkean vartalonsa. Naisen mekko paljastaa myös kiitettävän kaistaleen tähden povea.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.