8-vuotias pikkutyttö soittaa sähkökitaraa kuin virtuoosi

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina verkossa on nähty lukuisia musikaalisia suorituksia, joissa jostain syystä erityisesti 8-vuotiaat ovat kunnostautuneet muusikoina. 8-vuotiaiden perustaman kokonaisen yhtyeen lisäksi myös useat samanikäiset soolotähdet ovat ihmetyttäneet taidoillaan.

Brittiläinen 8-vuotias pikkutyttö Zoe soittaa omassa The Mini Band -nimisessä kokoonpanossa. Nyt neitokainen nähdään verkkovideolla soittamassa Stratovarius-yhtyeen Stratosphere-kappaletta, jonka aikana hän esittelee ilmiömäisiä soittotaitojaan. Zoe revittelee nopeatempoista kappaletta kuin vanha tekijä, ja jättää varmasti monet vanhemmat harrastelijat varjoonsa.

Nuori kitaralahjakkuus oppi soittamaan Lets Play Rock -koulussa. Pikkuneiti perusti The Mini Band -nimiselle yhtyeelleen jo omat Facebook-sivut. Lapsibändi on tehnyt myös musiikkivideon. Aiemmin saman bändin Metallica-coverista tuli maailmanlaajuinen nettihitti.