Heroes-kaunotar mainostaa koruja – huomio kiinnittyy aivan muualle… Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime kuukausina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä miessuhteidensa merkeissä.

Nyt Hayden on kiinnitetty poseeraamaan amerikkalaisen Chain Gang LA -korumerkin mainoskuvissa. Samalla hän on itsekin julkaissut kyseiset mainoskuvat Twitter-blogissaan. Toisessa kuvassa ainakin mieskatsojien päähuomio kiinnittyy kuitenkin hieman toisaalle kuin kaulassa roikkuviin koruihin.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi äskettäin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta.