Tältä Katy Perry näytti ennen läpimurtoaan – vanha gospel-video päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa, dokumenttielokuvansa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajattaren huhuttiin vastikään suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan sydänsurujensa takia.

Kuva: YouTube

Nyt otsikoihin on noussut video, jossa nähdään 17-vuotias Katy Perry. Nettivideolla rokkimimmi esittää Search Me -kappaleen bändinsä kanssa. Uskovaisten vanhempien kasvattama laulaja kiinnitettiin jo 15-vuotiaana kristillistä musiikkia tuottavaan Red Hill -levy-yhtiöön. Supertähdeksi Katy Perry nousi kuitenkin vasta 22-vuotiaana albumillaan One of the Boys.

Kuva: YouTube

Laulajattaren Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.