Koirille järjestettiin nylkytyskilpailu – narttu vei voiton! Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet koirat saattavat purkaa seksuaaliviettiään nylkyttämällä esimerkiksi ihmisen jalkaa tai pehmolelua. Uroskoirien omistajat saattavatkin viedä lemmikkinsä kastrointiin, jossa hauvan kivekset poistetaan sen luonteen rauhoittamiseksi.

Nyt verkossa on julkaistu video eräästä erikoisesta kilpailusta, joka järjestettiin Yhdysvalloissa. Nettivideolla nimittäin esitellään vuoden 2012 The Humpy Awards -tapahtuma, jossa koirat kilpailevat parhaimman nylkyttäjän palkinnosta.

Videolla juontaja kertoo kilpailun juhlistavan koirien luonnollista käyttäytymistä. Tuomarit arvostelevat koirien nylkytystapaa eri kriteereillä kuten nopeuden, kestävyyden, tyylin, asennon ja laskeutumisen perusteella. Vuoden 2012 Nylkyttäjäksi valittiin Miss Hope -niminen koira.