Schwarzeneggerin poika haluaakin nuoria teinitähtiä – laulaja pettyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Miehen jälkikasvu on myös saanut viime aikoina palstatilaa uutisissa.

Arnoldin ja vaimon Maria Shriverin 18-vuotiaan pojan Patrick Schwarzeneggerin uutisoitiin äskettäin deittailevan kantritähti Taylor Swiftia. Nyt Schwarzeneggerin pojan epäillään seuraavan isänsä jalanjälkiä naissotkuihin. Patrick on nimittäin tehnyt paljastuksia rakkauselämästään Details-lehdelle. Hän kertoi haastattelussa olevansa kiinnostunut kantritähden ohella myös nuorista teini-ikäisistä julkkistähdistä.

– Kendall Jenner ja Selena Gomez ovat tulevaisuuden tyttöjäni. Olen kuitenkin iskenyt silmäni Miley Curysiin, kertoo Patrick Schwarzenegger Details-lehdelle.

Schwarzenegger vietti äskettäin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Taylor Swiftin kanssa Massachusettsissa. Lähteen mukaan romanssihuhujen keskiössä pyörivä pari nautti toistensa seurasta muun muuassa romanttisen rantakävelyn aikana. Nuoret viettivät juhlapäivää isolla porukalla. Myös Kennedyn perheen jäsenien tiedetään juhlistaneen itsenäisyyspäivää kantritähden ja tämän ystävien kanssa.