Raju myrsky iski X Factor -kuvauksiin – näin tekivät tähtituomarit

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Nyt ohjelman koelauluissa Greensborossa Pohjois-Carolinassa on ollut kirjaimellisesti sähköä ilmassa, sillä ohjelman kuvaukset on jouduttu keskeyttämään salamoinnin takia. TMZ-sivusto uutisoi, kuinka Greensborossa riehunut myrsky on saanut aikaan tuhoa X Factor -tuotantotiimin kalustolle. Kuvausten keskeyttämisen kerrotaan johtuneen salamaniskusta.

Myrskyn johdosta kuvauksiin käytettävästä hallista lähti kokonaan sähköt. Sähkökatkon aikana valot ja mikrofonit eivät ymmärrettävistä syistä myöskään toimineet. Tilanne kävi kuitenkin liian pelottavaksi laulukilpailun naispuolisille tuomareille eli Britney Spearsille ja Demi Lovatolle. Neitokaiset hoitivatkin pelottavan tilanteen piiloutumalla pukuhuoneisiinsa. Greensboron koelaulut on toistaiseksi peruttu.

Ilmeisesti hyvinkin pelottaviin tilanteisiin tuomaripesteissään joutuvat neitokaiset saavat kuitenkin tuntuvat rahalliset korvaukset ajastaan X Factorissa. Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria.